Украинската футболна федерация (УАФ) беше предупредена от ФИФА и УЕФА, че

...
Украинската футболна федерация (УАФ) беше предупредена от ФИФА и УЕФА, че
Коментари Харесай

ФИФА може да забрани на Украйна да играе футбол

Украинската футболна федерация (УАФ) беше предизвестена от ФИФА и УЕФА, че може да бъде отстранена от интернационална активност, пише . Следвайте " Гласове " в.
Планира се конгрес, на който да се смени сегашния президент на украинския футбол Андрий Павелко с 46-годишния Андрий Шевченко, който е считан за най-великия футболист в историята на страната.

Шевченко вкарва 48 гола в 111 интернационалните участия за Украйна по време на славната си кариера, в която е играл за " Милан " и " Челси ".
Вицепрезидентът на УАФ Олег Протасов разкри на страницата си във Фейсбук, че управителните органи на ФИФА и УЕФ са отправили опасността към Украйна.
УАФ възнамерява виртуален извънреден конгрес, на който да се разиска промяната на Павелко, откакто предишния месец той беше задържан за хипотетична корист със средства от международна помощ.

ФИФА и УЕФА показаха угриженост по отношение на вероятния напън, оказван върху някои членове на УАФ преди съвещанието.
Съществуват опасения, че може да е забъркана Службата за сигурност на Украйна (СБУ), и се появиха изказвания, че това е съветски скрит план за " убийството на украинския футбол ".
Протасов написа в обявата си във Фейсбук: " В писмо, адресирано до вицепрезидентите на УАФ, ФИФА и УЕФА припомнят, че украинската асоциация би трябвало да ръководи делата си без въздействието на трети страни.
" Всяко нарушаване на това обвързване може да докара до краткотрайно преустановяване на участието на УАФ във ФИФА и УЕФА в сходство с член 16 от Устава на ФИФА и член 9 от Устава на УЕФА. "
Протасов продължава: " Бих желал да ви припомня, че преди този момент на всички членове на Изпълнителния комитет [на УАФ] беше изпратен проект за деяние по отношение на свикването и провеждането на виртуален Изпълнителен конгрес на УАФ по отношение на недоверието и отстраняването на управлението на украинската асоциация.
" А преди този момент шестима ръководители на районни футболни асоциации написаха протоколи за привикване на конгреса на УАФ в кабинетите на ръководителите на районните военни администрации и под зоркото око на службите за сигурност.
" Днес получих нова информация, става известно, че Министерството на правораздаването ще бъде привлечено, преди управляващите да се намесят напълно във футболните каузи. "

Президентът на Украинската футболна федерация Андрий Павелко.
Протасов, който представляваше Съветския съюз на интернационално равнище, днес приписва на  " подривна група "  заговор за избирането на Шевченко.
Павелко е разследван от Националната полиция, Държавното бюро за следствие, Националното бюро за битка с корупцията на Украйна и прокуратурата по минимум 10 хипотетични престъпни каузи.
Той беше задържан по обвиняване в заграбване от Печьорския съд в Киев, само че беше освободен под гаранция от 10 000 000 гривни (270 000 долара).
Тя е платена от УАФ и макар ареста Протасов твърди, че Павелко към момента има цялостна власт на върха на УАФ.
Ето както още написа Протасов във Facebook: " Ако прочетете устава на УАФ, единствено неговият ръководител може да свика съвещание в границите на две седмици от датата на това искане.
" Заседание на Изпълнителния комитет може да има кворум единствено в наличието на най-малко 2/3 от неговите членове, както и наложително на президента или на един от първите вицепрезиденти, на които президентът ще даде съответния писмен мандат.
" Изразяването на съмнение към ръководителя не е планувано в устава в пълномощията на Изпълнителния комитет. "

Вицепрезидентът на УАФ Олег Протасов по време на кариерата си през 1994 година
Протасов продължава: " Съответно свикването на ексклузивен конгрес е допустимо единствено в случай че администрацията разполага с писмени решения на управителните органи от 3/4 от членовете на УАФ.
" ФИФА и УЕФА са добре осведомени с устава на УАФ, защото разпоредбите на футбола са идентични за всички, а украинският правилник - с устава на интернационалните организации.
" Това значи, че провеждането и гласуването на изключително съвещание на виртуалния изпълнителен комитет ще се реализира в нарушаване на горепосочените разпореждания на УАФ, устава на ФИФА и УЕФА. "
 
Източник:
 
 
21 Дек 202211421 Дек 202225421 Дек 2022149821 Дек 202275221 Дек 202214521 Дек 2022922Коментариnan21 Дек 2022 9:54ч.
по какъв начин смеете!!!!!!!!! какво си позволявате!?!?
Напиши коментарИмеEmailКоментарИзпрати в очакване на цунами21 Дек 2022 10:58ч.
Някой американски служител от глибоката стейт ще се застъпи за тях и цялото Организация на обединените нации ще стартира да му козирува.
Напиши коментарИмеEmailКоментарИзпрати Оле Отвори Очички21 Дек 2022 11:09ч.
Спомням си, след неуспеха на първата създадена от Дисни серия на Междузвездни войни, режисьора публично направи изказване, че Русия е отговорна за този неуспех. Сега руснаците са отговорни за кражбите и измамите в украинския футбол. Тези хора дават ли си сметка, че това не е просто гротеска само че към този момент докара до всеобщо омерзение от западната мърша.
Напиши коментарИмеEmailКоментарИзпрати Напиши коментарИмеEmailКоментарИзпрати ЧетениКоментирани14 Дек 202271409 Дек 2022103917 Дек 202291117 Дек 2022241
Ние и нашите сътрудници използваме технологии като за персонализиране на наличието и рекламите, които виждате, както и с цел да проучваме трафика на уеб страницата. Изберете “Приемам ”, с цел да приемете потреблението на тези технологии. За повече информация, апелирам запознайте се с обновените и на Гласове.ком ЕООД
Източник: glasove.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР